Technisch Keuringsbedrijf

  LuBo Prevent heeft zich gespecialiseerd in het onderhoud en keuren van elektrische gereedschappen volgens de NEN 3140 norm.

  Voor de veiligheid van u en uw personeel en op last van de ARBO wet dient al uw elektrisch gereedschap periodiek gecontroleerd en gekeurd te worden.

  Keuringen door LuBo Prevent:
  Voor het vakkundig keuren van uw elektrisch gereedschap volgen wij een stappenplan zoals hieronder staat beschreven zodat u uw gereedschappen weer snel in gebruik kunt nemen.

  Opgelet Inventarisatie:
  Wij zorgen ervoor dat alle apparaten ( boormachines, haspels e.d. ) geregistreerd worden die onder NEN 3140 norm vallen.

  Opgelet Controleren:
  Na een visuele inspectie wordt met professioneel meetapparatuur het elektrisch gereedschap gecontroleerd op diverse onderdelen.

  OpgeletBij afkeuring:
  Indien het apparaat wordt afgekeurd krijgt u via testrapport te zien reden van afkeuring en wordt het apparaat in overleg met opdrachtgever meegenomen voor reparatie.

  OpgeletBij goedkeuring:
  Bij goedkeuring wordt het betreffende gereedschap voorzien van code, keuringssticker en certificaat

  Opgelet Vervolg traject:

  NEN3140 keuring wordt uitgevoerd door LuBo Prevent
  NEN 3140 keuring wordt uitgevoerd.

  Omdat uw gereedschappen bij ons geregistreerd staan krijgt u periodiek ( 1 x per jaar ) van ons automatisch een oproep voor de volgende keuring. Wij kunnen dit als een totaalpakket aanbieden, prijzen worden doorgegeven na inventarisatie en in overleg met opdrachtgever.