Ga naar de inhoud

Reddingsmiddelen

Reddingsmiddelen

Reddingsmiddelen zijn cruciaal voor het waarborgen van de veiligheid van mensen in noodsituaties, zowel op de werkplek als in openbare ruimtes en thuis. Ze omvatten een breed scala aan apparatuur en hulpmiddelen die helpen bij het redden van levens tijdens branden, waterongevallen en andere noodsituaties. Bij Lubo Prevent bieden we een uitgebreid assortiment aan reddingsmiddelen van hoge kwaliteit die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Belang van reddingsmiddelen

Het hebben van goed uitgeruste en onderhouden reddingsmiddelen is essentieel om:

  • Veiligheid: Directe en effectieve hulp te bieden in noodsituaties, waardoor levens kunnen worden gered.
  • Wettelijke Naleving: Te voldoen aan de veiligheids- en gezondheidswetten en voorschriften die bedrijven en openbare instellingen verplichten om voldoende reddingsmiddelen beschikbaar te hebben.
  • Gemoedsrust: Zekerheid te bieden dat uw medewerkers, bezoekers en bewoners in geval van nood snel en effectief geholpen kunnen worden.
  • Preventie van Verergering van Noodsituaties: Door snel in te grijpen, kunt u de impact van een noodsituatie minimaliseren.

Gebruik van reddingsmiddelen

Bij Lubo Prevent bieden we uitgebreide diensten aan om ervoor te zorgen dat uw reddingsmiddelen altijd in optimale staat verkeren en klaar zijn voor gebruik. Onze diensten omvatten:

  • Levering van Reddingsmiddelen: We voorzien u van een breed scala aan reddingsmiddelen, zoals reddingsboeien, reddingsvesten, evacuatieladders, ademluchtapparatuur, en meer.
  • Advies en Implementatie: Onze experts helpen u bij het kiezen van de juiste reddingsmiddelen voor uw specifieke situatie en zorgen voor een correcte implementatie.
  • Training en Ondersteuning: We bieden training aan uw personeel over het juiste gebruik van reddingsmiddelen, zodat ze goed voorbereid zijn om in te grijpen bij noodsituaties.
  • Periodieke Controle en Onderhoud: Regelmatige inspecties en onderhoud van uw reddingsmiddelen om ervoor te zorgen dat ze altijd volledig functioneel en betrouwbaar zijn.

Afspraak op locatie of direct offerte op maat

Wilt u ervoor zorgen dat uw reddingsmiddelen voldoen aan alle wettelijke eisen en optimaal bijdragen aan de veiligheid van uw organisatie? Neem dan contact op met Lubo Prevent om een afspraak te maken voor een inventarisatie en advies op locatie. Onze experts komen graag bij u langs om uw situatie te beoordelen en u te voorzien van professioneel advies op maat. Weet u precies wat u nodig heeft aan reddingsmiddelen? Neem dan direct contact op met Lubo Prevent voor een vrijblijvende offerte. Onze specialisten staan klaar om u snel en efficiënt te helpen met al uw veiligheidsbehoeften.

Poederblusser

LuBo Prevent voorziet in:

Blusmiddelen

Wij leveren zowel schuim, poeder als kooldioxide CO2 brandblussers. Wij geven advies over het meest geschikte blusmiddel voor uw pand.

Noodverlichting

LuBo Prevent verkoopt, installeert, onderhoudt en keurt alle noodverlichting zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

EHBO & AED

Bij ons is het mogelijk om EHBO koffers en AED apparaten aan te schaffen. Daarnaast onderhouden en controleren wij deze jaarlijks.

Partner in veiligheid- & brandpreventie

LuBo Prevent werkt volledig conform NEN richtlijnen & Kiwa gecertificeerd. Deze richtlijnen zijn divers afhankelijk van de materialen. Dit houdt in dat wij elke jaar getoetst worden op onze kennis en kunde en van alle laatste ontwikkelingen, zowel technisch als regelgeving technisch op de hoogte zijn. Dit is essentieel daar brandverzekeringen dit doorgaans als voorwaarde stellen.

Wij werken doorgaans als veiligheid- en brandpreventie partner die brandbeveiliging van A-Z regelt. Wij organiseren brandveiligheid in 4 stappen in 2 weken conform Kiwa & NEN richtlijnen en daarmee brandverzekering-proof. Daarnaast nemen wij voor de wettelijk verplichte controles tijdig contact op zodat je ook zorgeloos blijft voldoen aan wet- en regelgeving & brandpreventie op orde is.

Advies & inventarisaties op locatie

Offerte op maat


Levering en/of plaatsing


Onderhoud volgens voorschriften: wij benaderen jouw tijdig.