Ga naar de inhoud

Vluchtladders

Vluchtladders zijn essentieel voor het veilig en snel evacueren van gebouwen in geval van noodsituaties zoals branden. Ze bieden een betrouwbare uitweg wanneer traditionele vluchtwegen geblokkeerd zijn. Bij Lubo Prevent bieden we een breed scala aan hoogwaardige vluchtladders die ontworpen zijn om levens te redden en te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Belang van vluchtladders

Het installeren en onderhouden van vluchtladders is cruciaal om:

  • Veiligheid: Een veilige en snelle evacuatie mogelijk te maken in noodsituaties, waardoor levens worden gered.
  • Wettelijke Naleving: Te voldoen aan de brandveiligheidswetten en voorschriften die gebouwen verplichten om voldoende evacuatieroutes te hebben.
  • Bescherming van Eigendommen: Schade aan eigendommen te minimaliseren door snelle evacuatie en het voorkomen van paniek.
  • Gemoedsrust: Zekerheid te bieden dat u en uw medewerkers een betrouwbare uitweg hebben in geval van nood.

Gebruik van vluchtladders

Bij Lubo Prevent bieden we uitgebreide diensten aan om ervoor te zorgen dat uw vluchtladders altijd in topconditie zijn en klaar voor gebruik. Onze diensten omvatten:

  • Levering van Vluchtladders: We voorzien u van een breed scala aan vluchtladders, geschikt voor verschillende soorten gebouwen en noodsituaties, waaronder draagbare en vaste modellen.
  • Advies en Installatie: Onze experts helpen u bij het kiezen van de juiste vluchtladders en zorgen voor een correcte installatie op strategische locaties in uw gebouw.
  • Training en Ondersteuning: We bieden training aan uw personeel over het gebruik van vluchtladders, zodat ze goed voorbereid zijn in geval van nood.
  • Periodieke Controle en Onderhoud: Regelmatige inspecties en onderhoud van uw vluchtladders om ervoor te zorgen dat ze altijd volledig functioneel en betrouwbaar zijn.

Afspraak op locatie of direct offerte op maat

Wilt u ervoor zorgen dat uw vluchtladders voldoen aan alle wettelijke eisen en optimaal bijdragen aan de veiligheid van uw gebouw? Neem dan contact op met Lubo Prevent om een afspraak te maken voor een inventarisatie en advies op locatie. Onze experts komen graag bij u langs om uw situatie te beoordelen en u te voorzien van professioneel advies op maat. Weet u precies wat u nodig heeft aan vluchtladders? Neem dan direct contact op met Lubo Prevent voor een vrijblijvende offerte. Onze specialisten staan klaar om u snel en efficiënt te helpen met al uw veiligheidsbehoeften.

Poederblusser

LuBo Prevent voorziet in:

Blusmiddelen

Wij leveren zowel schuim, poeder als kooldioxide CO2 brandblussers. Wij geven advies over het meest geschikte blusmiddel voor uw pand.

Noodverlichting

LuBo Prevent verkoopt, installeert, onderhoudt en keurt alle noodverlichting zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

EHBO & AED

Bij ons is het mogelijk om EHBO koffers en AED apparaten aan te schaffen. Daarnaast onderhouden en controleren wij deze jaarlijks.

Partner in veiligheid- & brandpreventie

LuBo Prevent werkt volledig conform NEN richtlijnen & Kiwa gecertificeerd. Deze richtlijnen zijn divers afhankelijk van de materialen. Dit houdt in dat wij elke jaar getoetst worden op onze kennis en kunde en van alle laatste ontwikkelingen, zowel technisch als regelgeving technisch op de hoogte zijn. Dit is essentieel daar brandverzekeringen dit doorgaans als voorwaarde stellen.

Wij werken doorgaans als veiligheid- en brandpreventie partner die brandbeveiliging van A-Z regelt. Wij organiseren brandveiligheid in 4 stappen in 2 weken conform Kiwa & NEN richtlijnen en daarmee brandverzekering-proof. Daarnaast nemen wij voor de wettelijk verplichte controles tijdig contact op zodat je ook zorgeloos blijft voldoen aan wet- en regelgeving & brandpreventie op orde is.

Advies & inventarisaties op locatie

Offerte op maat


Levering en/of plaatsing


Onderhoud volgens voorschriften: wij benaderen jouw tijdig.