Ga naar de inhoud

Pictogrammen

Pictogrammen

Pictogrammen spelen een cruciale rol in brandveiligheid en noodsituaties. Ze bieden duidelijke visuele aanwijzingen die essentieel zijn voor een snelle en effectieve reactie tijdens een incident. Pictogrammen helpen mensen snel te begrijpen wat ze moeten doen en waar ze naartoe moeten in geval van brand, waardoor paniek wordt verminderd en de evacuatie veilig en efficiënt verloopt.

Belang van Juiste Pictogrammen

Het correct plaatsen en onderhouden van pictogrammen is essentieel om te voldoen aan de eisen van brandverzekeringen en wettelijke voorschriften. Goed geplaatste en duidelijke pictogrammen zorgen ervoor dat iedereen in het gebouw weet waar de nooduitgangen, brandblussers, en andere veiligheidsapparatuur zich bevinden. Dit is van cruciaal belang voor de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers.

Diensten door Lubo Prevent

Bij Lubo Prevent bieden we uitgebreide diensten aan voor het leveren en installeren van veiligheids- en brandbestrijdingspictogrammen. Onze experts zorgen ervoor dat alle pictogrammen correct worden geplaatst volgens de laatste regelgeving en normen. Dit omvat:

  • Nooduitgangspictogrammen: Voor een snelle en veilige evacuatie.
  • Brandbluspictogrammen: Om de locatie van brandblussers en andere brandbestrijdingsmiddelen aan te geven.
  • Waarschuwingspictogrammen: Voor het identificeren van potentieel gevaarlijke gebieden en materialen.

Wij nemen proactief contact met u op om ervoor te zorgen dat uw pictogrammen up-to-date zijn en correct geplaatst blijven, zodat u altijd voldoet aan de voorschriften en uw omgeving veilig is.

Maak een Afspraak

Wilt u ervoor zorgen dat uw pictogrammen voldoen aan alle wettelijke eisen en optimaal geplaatst zijn? Neem dan contact op met Lubo Prevent om een afspraak te maken voor een inventarisatie en advies op locatie. Onze experts komen graag bij u langs om uw situatie te beoordelen en u te voorzien van professioneel advies op maat. Weet u al precies welke en hoeveel pictrogrammen u nodig heeft? Neem dan contact op voor een offerte.

Poederblusser

LuBo Prevent voorziet in:

Blusmiddelen

Wij leveren zowel schuim, poeder als kooldioxide CO2 brandblussers. Wij geven advies over het meest geschikte blusmiddel voor uw pand.

Noodverlichting

LuBo Prevent verkoopt, installeert, onderhoudt en keurt alle noodverlichting zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

EHBO & AED

Bij ons is het mogelijk om EHBO koffers en AED apparaten aan te schaffen. Daarnaast onderhouden en controleren wij deze jaarlijks.

Partner in veiligheid- & brandpreventie

LuBo Prevent werkt volledig conform NEN richtlijnen & Kiwa gecertificeerd. Deze richtlijnen zijn divers afhankelijk van de materialen. Dit houdt in dat wij elke jaar getoetst worden op onze kennis en kunde en van alle laatste ontwikkelingen, zowel technisch als regelgeving technisch op de hoogte zijn. Dit is essentieel daar brandverzekeringen dit doorgaans als voorwaarde stellen.

Wij werken doorgaans als veiligheid- en brandpreventie partner die brandbeveiliging van A-Z regelt. Wij organiseren brandveiligheid in 4 stappen in 2 weken conform Kiwa & NEN richtlijnen en daarmee brandverzekering-proof. Daarnaast nemen wij voor de wettelijk verplichte controles tijdig contact op zodat je ook zorgeloos blijft voldoen aan wet- en regelgeving & brandpreventie op orde is.

Advies & inventarisaties op locatie

Offerte op maat


Levering en/of plaatsing


Onderhoud volgens voorschriften: wij benaderen jouw tijdig.