Ga naar de inhoud

Gevaarsborden

Gevaarsborden

Gevaarsborden zijn essentieel voor het waarborgen van de veiligheid in verschillende omgevingen, zoals industriële sites, bouwterreinen en openbare ruimtes. Ze geven duidelijk en effectief potentiële gevaren aan en helpen werknemers en bezoekers te waarschuwen voor risico’s. Het correct plaatsen van gevaarsborden vermindert de kans op ongelukken en draagt bij aan een veiligere werkomgeving.

Belang van Gevaarsborden

Het correct onderhouden en plaatsen van gevaarsborden is essentieel om te voldoen aan de eisen van brandverzekeringen en wettelijke voorschriften. Duidelijke gevaarsborden zorgen ervoor dat iedereen in de omgeving op de hoogte is van mogelijke gevaren, wat helpt bij het voorkomen van ongelukken en het bevorderen van de algehele veiligheid. Dit is cruciaal voor de bescherming van uw medewerkers en bezoekers.

Diensten door Lubo Prevent

Bij Lubo Prevent bieden we uitgebreide diensten aan voor het leveren en installeren van gevaarsborden. Onze experts zorgen ervoor dat alle borden correct worden geplaatst volgens de laatste regelgeving en normen. Dit omvat:

  • Waarschuwingsborden: Voor het identificeren van gevaarlijke gebieden en stoffen.
  • Verbodsborden: Om duidelijk te maken welke handelingen verboden zijn in bepaalde gebieden.
  • Nooduitgangsborden: Voor een snelle en veilige evacuatie.

Wij nemen proactief contact met u op om ervoor te zorgen dat uw gevaarsborden up-to-date zijn en correct geplaatst blijven, zodat u altijd voldoet aan de voorschriften en uw omgeving veilig is.

Maak een Afspraak of direct een offerte op maat

Wilt u ervoor zorgen dat uw gevaarsborden voldoen aan alle wettelijke eisen en optimaal geplaatst zijn? Neem dan contact op met Lubo Prevent om een afspraak te maken voor een inventarisatie en advies op locatie. Onze experts komen graag bij u langs om uw situatie te beoordelen en u te voorzien van professioneel advies op maat. Weet u precies wat u nodig heeft aan gevaarsborden? Neem dan direct contact op met Lubo Prevent voor een vrijblijvende offerte. Onze specialisten staan klaar om u snel en efficiënt te helpen met al uw veiligheidsbehoeften.

Poederblusser

LuBo Prevent voorziet in:

Blusmiddelen

Wij leveren zowel schuim, poeder als kooldioxide CO2 brandblussers. Wij geven advies over het meest geschikte blusmiddel voor uw pand.

Noodverlichting

LuBo Prevent verkoopt, installeert, onderhoudt en keurt alle noodverlichting zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

EHBO & AED

Bij ons is het mogelijk om EHBO koffers en AED apparaten aan te schaffen. Daarnaast onderhouden en controleren wij deze jaarlijks.

Partner in veiligheid- & brandpreventie

LuBo Prevent werkt volledig conform NEN richtlijnen & Kiwa gecertificeerd. Deze richtlijnen zijn divers afhankelijk van de materialen. Dit houdt in dat wij elke jaar getoetst worden op onze kennis en kunde en van alle laatste ontwikkelingen, zowel technisch als regelgeving technisch op de hoogte zijn. Dit is essentieel daar brandverzekeringen dit doorgaans als voorwaarde stellen.

Wij werken doorgaans als veiligheid- en brandpreventie partner die brandbeveiliging van A-Z regelt. Wij organiseren brandveiligheid in 4 stappen in 2 weken conform Kiwa & NEN richtlijnen en daarmee brandverzekering-proof. Daarnaast nemen wij voor de wettelijk verplichte controles tijdig contact op zodat je ook zorgeloos blijft voldoen aan wet- en regelgeving & brandpreventie op orde is.

Advies & inventarisaties op locatie

Offerte op maat


Levering en/of plaatsing


Onderhoud volgens voorschriften: wij benaderen jouw tijdig.