Ga naar de inhoud

Schuimblussers

Schuimblussers

Schuimblussers zijn een effectieve oplossing voor het bestrijden van branden veroorzaakt door vaste stoffen en vloeistoffen. Het schuim vormt een afdekkende laag over het brandende materiaal, waardoor de zuurstoftoevoer wordt gestopt en de brand snel dooft. Deze blussers zijn bijzonder geschikt voor gebruik in kantoren, woningen en voertuigen.

Belang van Onderhoud

Het regelmatig onderhouden van schuimblussers is essentieel om te voldoen aan de eisen van brandverzekeringen. Door uw brandblussers goed te onderhouden, verzekert u zich ervan dat ze optimaal functioneren wanneer dat nodig is. Bovendien stellen verzekeraars vaak als voorwaarde dat blusmiddelen jaarlijks gecontroleerd worden door een gecertificeerd bedrijf.

Jaarlijkse Controle

Lubo Prevent biedt gecertificeerde onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw schuimblussers altijd in topconditie zijn. Onze experts voeren jaarlijkse controles uit waarbij de functionaliteit en veiligheid van uw brandblussers grondig worden geïnspecteerd. Deze controles zijn niet alleen een vereiste voor veel verzekeringspolissen, maar ook een geruststelling voor uw eigen veiligheid.

Wij nemen proactief contact op met onze klanten om de jaarlijkse controle te plannen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de naleving van de voorschriften.

Maak een Afspraak

Wilt u ervoor zorgen dat uw schuimblussers voldoen aan alle vereisten en optimaal functioneren? Neem contact op met Lubo Prevent om een afspraak te maken voor een inventarisatie en advies op locatie. Onze deskundigen komen graag langs om uw situatie te beoordelen en u te voorzien van professioneel advies op maat.

Poederblusser

LuBo Prevent voorziet in:

Blusmiddelen

Wij leveren zowel schuim, poeder als kooldioxide CO2 brandblussers. Wij geven advies over het meest geschikte blusmiddel voor uw pand.

Noodverlichting

LuBo Prevent verkoopt, installeert, onderhoudt en keurt alle noodverlichting zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

EHBO & AED

Bij ons is het mogelijk om EHBO koffers en AED apparaten aan te schaffen. Daarnaast onderhouden en controleren wij deze jaarlijks.

Partner in veiligheid- & brandpreventie

LuBo Prevent werkt volledig conform NEN richtlijnen & Kiwa gecertificeerd. Deze richtlijnen zijn divers afhankelijk van de materialen. Dit houdt in dat wij elke jaar getoetst worden op onze kennis en kunde en van alle laatste ontwikkelingen, zowel technisch als regelgeving technisch op de hoogte zijn. Dit is essentieel daar brandverzekeringen dit doorgaans als voorwaarde stellen.

Wij werken doorgaans als veiligheid- en brandpreventie partner die brandbeveiliging van A-Z regelt. Wij organiseren brandveiligheid in 4 stappen in 2 weken conform Kiwa & NEN richtlijnen en daarmee brandverzekering-proof. Daarnaast nemen wij voor de wettelijk verplichte controles tijdig contact op zodat je ook zorgeloos blijft voldoen aan wet- en regelgeving & brandpreventie op orde is.

Advies & inventarisaties op locatie

Offerte op maat


Levering en/of plaatsing


Onderhoud volgens voorschriften: wij benaderen jouw tijdig.