Ga naar de inhoud

Onderhoud noodverlichting

Onderhoud noodverlichting

Regelmatig onderhoud van noodverlichting is van cruciaal belang om de veiligheid van uw gebouw en de mensen erin te waarborgen. Goed functionerende noodverlichting zorgt ervoor dat evacuaties tijdens noodgevallen snel en veilig verlopen. Bij Lubo Prevent bieden we uitgebreide onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw noodverlichtingssystemen altijd in topconditie zijn.

Belang van Onderhoud voor Noodverlichting

Het regelmatig onderhouden van noodverlichting is essentieel om:

  • Veiligheid: Te garanderen dat noodverlichting effectief werkt tijdens noodgevallen, waardoor veilige evacuaties mogelijk zijn.
  • Wettelijke Naleving: Te voldoen aan de brandveiligheidsvoorschriften die periodieke inspecties en onderhoud van noodverlichting vereisen.
  • Verzekeringsvoorwaarden: Veel verzekeraars stellen onderhoud als voorwaarde voor dekking in geval van een incident. Regelmatig onderhoud helpt u om aan deze voorwaarden te voldoen.
  • Voorkomen van Defecten: Tijdig opsporen en repareren van defecten voorkomt dat kleine problemen leiden tot grote storingen tijdens een noodsituatie.

Diensten door Lubo Prevent

Bij Lubo Prevent bieden we uitgebreide onderhoudsdiensten aan voor al uw noodverlichtingssystemen. Onze diensten omvatten:

  • Regelmatige Inspecties: Onze gecertificeerde technici voeren periodieke inspecties uit om ervoor te zorgen dat al uw noodverlichting in goede staat verkeert en voldoet aan de voorschriften.
  • Reparatie en Vervanging: We zorgen voor de reparatie van defecte noodverlichting en de vervanging van verouderde of beschadigde onderdelen om de effectiviteit van uw systemen te waarborgen.
  • Testen van Noodverlichting: We testen uw noodverlichtingssystemen om te garanderen dat ze correct werken en klaar zijn voor gebruik in geval van nood.
  • Documentatie en Rapportage: We voorzien u van gedetailleerde rapporten en documentatie van alle onderhoudswerkzaamheden, zodat u altijd kunt aantonen dat u voldoet aan de wettelijke eisen en verzekeringsvoorwaarden.

Maak een Afspraak

Wilt u ervoor zorgen dat uw noodverlichting altijd in optimale staat verkeert en voldoet aan alle wettelijke en verzekeringsvereisten? Neem dan contact op met Lubo Prevent om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt. Onze experts komen graag bij u langs om uw noodverlichtingssystemen te inspecteren en u te voorzien van professioneel advies op maat. Weet u precies welk onderhoud uw noodverlichting nodig heeft? Neem dan direct contact op met Lubo Prevent voor een vrijblijvende offerte. Onze specialisten staan klaar om u snel en efficiënt te helpen met al uw onderhoudsbehoeften.

Poederblusser

LuBo Prevent voorziet in:

Blusmiddelen

Wij leveren zowel schuim, poeder als kooldioxide CO2 brandblussers. Wij geven advies over het meest geschikte blusmiddel voor uw pand.

Noodverlichting

LuBo Prevent verkoopt, installeert, onderhoudt en keurt alle noodverlichting zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

EHBO & AED

Bij ons is het mogelijk om EHBO koffers en AED apparaten aan te schaffen. Daarnaast onderhouden en controleren wij deze jaarlijks.

Partner in veiligheid- & brandpreventie

LuBo Prevent werkt volledig conform NEN richtlijnen & Kiwa gecertificeerd. Deze richtlijnen zijn divers afhankelijk van de materialen. Dit houdt in dat wij elke jaar getoetst worden op onze kennis en kunde en van alle laatste ontwikkelingen, zowel technisch als regelgeving technisch op de hoogte zijn. Dit is essentieel daar brandverzekeringen dit doorgaans als voorwaarde stellen.

Wij werken doorgaans als veiligheid- en brandpreventie partner die brandbeveiliging van A-Z regelt. Wij organiseren brandveiligheid in 4 stappen in 2 weken conform Kiwa & NEN richtlijnen en daarmee brandverzekering-proof. Daarnaast nemen wij voor de wettelijk verplichte controles tijdig contact op zodat je ook zorgeloos blijft voldoen aan wet- en regelgeving & brandpreventie op orde is.

Advies & inventarisaties op locatie

Offerte op maat


Levering en/of plaatsing


Onderhoud volgens voorschriften: wij benaderen jouw tijdig.