Ga naar de inhoud

Bluswagen

Bluswagen

Bluswagens zijn mobiele brandbestrijdingssystemen die essentieel zijn voor het snel en effectief aanpakken van branden in grote gebieden, zoals industrieterreinen, luchthavens en grote evenementen. Ze zijn uitgerust met krachtige pompen en grote hoeveelheden blusmiddel, waardoor ze geschikt zijn voor het bestrijden van verschillende soorten branden, van vloeistofbranden tot grote vaste stofbranden.

Belang van Onderhoud

Het regelmatig onderhouden van bluswagens is van cruciaal belang om te voldoen aan de eisen van brandverzekeringen. Goed onderhouden bluswagens zorgen ervoor dat u altijd voorbereid bent op een brandincident, waardoor de veiligheid van uw terrein en medewerkers gewaarborgd blijft. Veel verzekeraars vereisen een jaarlijkse controle door een gecertificeerd bedrijf om ervoor te zorgen dat de blusmiddelen in optimale staat verkeren.

Jaarlijkse Controle

Bij Lubo Prevent bieden we gecertificeerde onderhoudsdiensten aan voor uw bluswagens. Onze deskundige technici voeren jaarlijkse inspecties uit waarbij we de werking en veiligheid van uw bluswagens grondig controleren. Deze controles zijn essentieel om te voldoen aan verzekeringsvereisten en om de effectiviteit van uw brandbestrijdingsmiddelen te garanderen.

Wij nemen proactief contact met u op om de jaarlijkse controle in te plannen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het naleven van de voorschriften en altijd verzekerd bent van goed functionerende apparatuur.

Maak een Afspraak

Wilt u ervoor zorgen dat uw bluswagens voldoen aan alle eisen en optimaal functioneren? Neem dan contact op met Lubo Prevent om een afspraak te maken voor een inventarisatie en advies op locatie. Onze experts komen graag bij u langs om uw situatie te beoordelen en u te voorzien van professioneel advies op maat.

Bel ons vandaag nog om een afspraak te maken en verzeker uzelf van een veilige en goed voorbereide omgeving.

Poederblusser

LuBo Prevent voorziet in:

Blusmiddelen

Wij leveren zowel schuim, poeder als kooldioxide CO2 brandblussers. Wij geven advies over het meest geschikte blusmiddel voor uw pand.

Noodverlichting

LuBo Prevent verkoopt, installeert, onderhoudt en keurt alle noodverlichting zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

EHBO & AED

Bij ons is het mogelijk om EHBO koffers en AED apparaten aan te schaffen. Daarnaast onderhouden en controleren wij deze jaarlijks.

Partner in veiligheid- & brandpreventie

LuBo Prevent werkt volledig conform NEN richtlijnen & Kiwa gecertificeerd. Deze richtlijnen zijn divers afhankelijk van de materialen. Dit houdt in dat wij elke jaar getoetst worden op onze kennis en kunde en van alle laatste ontwikkelingen, zowel technisch als regelgeving technisch op de hoogte zijn. Dit is essentieel daar brandverzekeringen dit doorgaans als voorwaarde stellen.

Wij werken doorgaans als veiligheid- en brandpreventie partner die brandbeveiliging van A-Z regelt. Wij organiseren brandveiligheid in 4 stappen in 2 weken conform Kiwa & NEN richtlijnen en daarmee brandverzekering-proof. Daarnaast nemen wij voor de wettelijk verplichte controles tijdig contact op zodat je ook zorgeloos blijft voldoen aan wet- en regelgeving & brandpreventie op orde is.

Advies & inventarisaties op locatie

Offerte op maat


Levering en/of plaatsing


Onderhoud volgens voorschriften: wij benaderen jouw tijdig.