Ga naar de inhoud

EHBO koffer

EHBO koffer

Een goed uitgeruste EHBO-koffer is een essentieel onderdeel van elk veiligheidsplan, of het nu op de werkplek, thuis of in openbare ruimtes is. EHBO-koffers helpen bij het snel en effectief behandelen van verwondingen en gezondheidsproblemen, waardoor de kans op ernstigere complicaties wordt verminderd. Bij Lubo Prevent bieden we een breed scala aan EHBO-koffers die voldoen aan de hoogste normen en regelgeving.

Belang van EHBO-koffers

Het hebben van een goed gevulde en onderhouden EHBO-koffer is cruciaal om:

  • Veiligheid: Zorg ervoor dat u en uw medewerkers snel kunnen reageren op verwondingen en medische noodgevallen.
  • Wettelijke Naleving: Voldoen aan de vereisten van arbeidsveiligheidswetten en voorschriften die bedrijven verplichten om EHBO-middelen beschikbaar te hebben.
  • Verzekeringsvoorwaarden: Veel verzekeraars eisen dat bedrijven EHBO-koffers op strategische plaatsen hebben om dekking te bieden in geval van ongelukken.

Verschillende soorten EHBO-koffers

Er zijn verschillende EHBO-koffers. Elke EHBO koffer heeft zijn eigen doelen en daarmee inhoud om de relevante hulp te kunnen bieden wanneer de situatie daarom vraagt. Gebruikelijk zijn de volgende drie EHBO koffers:

  • EHBO Koffer Multi A koffer
  • EHBO Koffer Basis BHV
  • EHBO Koffer Chauffeurs

Gebruik van EHBO-koffers

Bij Lubo Prevent bieden we uitgebreide diensten aan om ervoor te zorgen dat uw EHBO-koffers altijd klaar zijn voor gebruik. Onze diensten omvatten:

  • Levering van EHBO-koffers: We voorzien u van verschillende soorten EHBO-koffers, aangepast aan de specifieke behoeften van uw werkomgeving, inclusief basis-, uitgebreide en specialistische EHBO-kits.
  • Advies en Implementatie: Onze experts helpen u bij het kiezen van de juiste EHBO-koffers en zorgen ervoor dat ze op strategische locaties worden geplaatst.
  • Training en Ondersteuning: We bieden training aan uw personeel over het gebruik van de EHBO-koffer en de basisprincipes van eerste hulp, zodat ze goed voorbereid zijn in geval van nood.
  • Periodieke Controle en Aanvulling: Regelmatige inspecties en het aanvullen van uw EHBO-koffers om ervoor te zorgen dat ze altijd volledig uitgerust en up-to-date zijn. Zo zitten er in EHBO-koffers diverse verbruiksproducten die wij vaak moeten aanvullen zoals: Oogdouche, burn gel, pleisters en coldpacks.

Afspraak op locatie of offerte op maat

Wilt u ervoor zorgen dat uw EHBO-koffers voldoen aan alle wettelijke eisen en optimaal bijdragen aan de veiligheid van uw organisatie? Neem dan contact op met Lubo Prevent om een afspraak te maken voor een inventarisatie en advies op locatie. Onze experts komen graag bij u langs om uw situatie te beoordelen en u te voorzien van professioneel advies op maat. Weet u precies wat u nodig heeft aan EHBO-koffers? Neem dan direct contact op met Lubo Prevent voor een vrijblijvende offerte. Onze specialisten staan klaar om u snel en efficiënt te helpen met al uw veiligheidsbehoeften.

Poederblusser

LuBo Prevent voorziet in:

Blusmiddelen

Wij leveren zowel schuim, poeder als kooldioxide CO2 brandblussers. Wij geven advies over het meest geschikte blusmiddel voor uw pand.

Noodverlichting

LuBo Prevent verkoopt, installeert, onderhoudt en keurt alle noodverlichting zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

EHBO & AED

Bij ons is het mogelijk om EHBO koffers en AED apparaten aan te schaffen. Daarnaast onderhouden en controleren wij deze jaarlijks.

Partner in veiligheid- & brandpreventie

LuBo Prevent werkt volledig conform NEN richtlijnen & Kiwa gecertificeerd. Deze richtlijnen zijn divers afhankelijk van de materialen. Dit houdt in dat wij elke jaar getoetst worden op onze kennis en kunde en van alle laatste ontwikkelingen, zowel technisch als regelgeving technisch op de hoogte zijn. Dit is essentieel daar brandverzekeringen dit doorgaans als voorwaarde stellen.

Wij werken doorgaans als veiligheid- en brandpreventie partner die brandbeveiliging van A-Z regelt. Wij organiseren brandveiligheid in 4 stappen in 2 weken conform Kiwa & NEN richtlijnen en daarmee brandverzekering-proof. Daarnaast nemen wij voor de wettelijk verplichte controles tijdig contact op zodat je ook zorgeloos blijft voldoen aan wet- en regelgeving & brandpreventie op orde is.

Advies & inventarisaties op locatie

Offerte op maat


Levering en/of plaatsing


Onderhoud volgens voorschriften: wij benaderen jouw tijdig.