Ga naar de inhoud

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zijn essentieel voor het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers in diverse werkomgevingen. Of het nu gaat om bouwplaatsen, fabrieken, laboratoria of kantoren, het gebruik van de juiste PBM helpt bij het voorkomen van ongelukken en letsel. Bij Lubo Prevent bieden we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en regelgeving.

Belang van Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Het gebruik van PBM is cruciaal om:

  • Veiligheid: Bescherm uw medewerkers tegen verschillende gevaren zoals chemische stoffen, vallende voorwerpen, hitte, kou, en geluidsoverlast.
  • Wettelijke Naleving: Voldoen aan de arbeidsveiligheidswetten en voorschriften die bedrijven verplichten om adequate PBM te verstrekken en het gebruik ervan te handhaven.
  • Gezondheid en Productiviteit: Behouden van een gezonde werkomgeving wat leidt tot minder ziekteverzuim en hogere productiviteit.

Gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen

Bij Lubo Prevent bieden we uitgebreide diensten aan om ervoor te zorgen dat uw PBM altijd voldoen aan de hoogste normen en optimaal functioneren. Onze diensten omvatten:

  • Levering van PBM: We voorzien u van een breed scala aan beschermingsmiddelen, waaronder helmen, handschoenen, veiligheidsbrillen, gehoorbeschermers, ademhalingsbeschermingsmiddelen, en meer.
  • Advies en Implementatie: Onze experts adviseren u over de juiste PBM voor uw specifieke werkomgeving en zorgen voor een correcte implementatie en gebruik.
  • Training en Ondersteuning: We bieden training aan uw personeel over het juiste gebruik en onderhoud van PBM, zodat ze effectief beschermd zijn tijdens hun werkzaamheden.
  • Periodieke Controle en Onderhoud: Regelmatige inspecties en onderhoud van uw PBM om ervoor te zorgen dat ze in goede staat verkeren en blijven voldoen aan de veiligheidsnormen.

Afspraak op locatie of offert op maat

Wilt u ervoor zorgen dat uw persoonlijke beschermingsmiddelen voldoen aan alle wettelijke eisen en optimaal bijdragen aan de veiligheid van uw medewerkers? Neem dan contact op met Lubo Prevent om een afspraak te maken voor een inventarisatie en advies op locatie. Onze experts komen graag bij u langs om uw situatie te beoordelen en u te voorzien van professioneel advies op maat. Weet u precies wat u nodig heeft aan persoonlijke beschermingsmiddelen? Neem dan direct contact op met Lubo Prevent voor een vrijblijvende offerte. Onze specialisten staan klaar om u snel en efficiënt te helpen met al uw veiligheidsbehoeften.

Poederblusser

LuBo Prevent voorziet in:

Blusmiddelen

Wij leveren zowel schuim, poeder als kooldioxide CO2 brandblussers. Wij geven advies over het meest geschikte blusmiddel voor uw pand.

Noodverlichting

LuBo Prevent verkoopt, installeert, onderhoudt en keurt alle noodverlichting zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

EHBO & AED

Bij ons is het mogelijk om EHBO koffers en AED apparaten aan te schaffen. Daarnaast onderhouden en controleren wij deze jaarlijks.

Partner in veiligheid- & brandpreventie

LuBo Prevent werkt volledig conform NEN richtlijnen & Kiwa gecertificeerd. Deze richtlijnen zijn divers afhankelijk van de materialen. Dit houdt in dat wij elke jaar getoetst worden op onze kennis en kunde en van alle laatste ontwikkelingen, zowel technisch als regelgeving technisch op de hoogte zijn. Dit is essentieel daar brandverzekeringen dit doorgaans als voorwaarde stellen.

Wij werken doorgaans als veiligheid- en brandpreventie partner die brandbeveiliging van A-Z regelt. Wij organiseren brandveiligheid in 4 stappen in 2 weken conform Kiwa & NEN richtlijnen en daarmee brandverzekering-proof. Daarnaast nemen wij voor de wettelijk verplichte controles tijdig contact op zodat je ook zorgeloos blijft voldoen aan wet- en regelgeving & brandpreventie op orde is.

Advies & inventarisaties op locatie

Offerte op maat


Levering en/of plaatsing


Onderhoud volgens voorschriften: wij benaderen jouw tijdig.