Ga naar de inhoud

ADR-uitrusting

ADR-uitrusting

ADR-uitrusting is onmisbaar voor het veilig en wettelijk vervoeren van gevaarlijke stoffen over de weg. De Europese overeenkomst betreffende het internationale vervoer van gevaarlijke goederen over de weg (ADR) stelt strikte eisen aan de uitrusting van voertuigen en de opleiding van personeel. Bij Lubo Prevent bieden we een uitgebreid assortiment ADR-uitrusting aan, zodat u altijd voldoet aan de laatste regelgeving en uw transporten veilig kunnen verlopen.

Belang van ADR-uitrusting

Het correct en volledig uitgerust zijn met ADR-materiaal is essentieel om:

  • Wettelijke Naleving: Voorkom boetes en sancties door te voldoen aan alle ADR-regelgeving.
  • Veiligheid: Bescherm uw chauffeurs en het milieu door gevaarlijke situaties te beheersen en te voorkomen.
  • Verzekeringsvoorwaarden: Veel verzekeraars eisen dat uw ADR-uitrusting volledig en up-to-date is om dekking te bieden in geval van incidenten.

Gebruik van ADR-uitrusting

Bij Lubo Prevent bieden we een breed scala aan ADR-uitrusting en diensten aan om ervoor te zorgen dat uw voertuigen volledig compliant en veilig zijn. Onze diensten omvatten:

  • Levering van ADR-uitrusting: We voorzien u van alle benodigde uitrusting, zoals gevarenkaarten, persoonlijke beschermingsmiddelen, brandblussers, noodkits en meer.
  • Advies en Implementatie: Onze experts adviseren u over de specifieke ADR-vereisten voor uw transportactiviteiten en helpen bij de implementatie.
  • Training en Ondersteuning: We bieden training aan uw personeel om ervoor te zorgen dat ze bekend zijn met het gebruik van ADR-uitrusting en weten hoe te handelen in noodsituaties.
  • Periodieke Controle en Onderhoud: Regelmatige inspecties en onderhoud van uw ADR-uitrusting om te garanderen dat alles in optimale staat verkeert en aan de voorschriften voldoet.

Afspraak op locatie of offerte op maat

Wilt u ervoor zorgen dat uw voertuigen volledig uitgerust zijn volgens de ADR-regelgeving en dat uw transporten veilig en compliant zijn? Neem dan contact op met Lubo Prevent om een afspraak te maken voor een inventarisatie en advies op locatie. Onze experts komen graag bij u langs om uw situatie te beoordelen en u te voorzien van professioneel advies op maat. Weet u precies wat u nodig heeft aan ADR-uitrusting? Neem dan direct contact op met Lubo Prevent voor een vrijblijvende offerte. Onze specialisten staan klaar om u snel en efficiënt te helpen met al uw veiligheidsbehoeften.

Poederblusser

LuBo Prevent voorziet in:

Blusmiddelen

Wij leveren zowel schuim, poeder als kooldioxide CO2 brandblussers. Wij geven advies over het meest geschikte blusmiddel voor uw pand.

Noodverlichting

LuBo Prevent verkoopt, installeert, onderhoudt en keurt alle noodverlichting zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

EHBO & AED

Bij ons is het mogelijk om EHBO koffers en AED apparaten aan te schaffen. Daarnaast onderhouden en controleren wij deze jaarlijks.

Partner in veiligheid- & brandpreventie

LuBo Prevent werkt volledig conform NEN richtlijnen & Kiwa gecertificeerd. Deze richtlijnen zijn divers afhankelijk van de materialen. Dit houdt in dat wij elke jaar getoetst worden op onze kennis en kunde en van alle laatste ontwikkelingen, zowel technisch als regelgeving technisch op de hoogte zijn. Dit is essentieel daar brandverzekeringen dit doorgaans als voorwaarde stellen.

Wij werken doorgaans als veiligheid- en brandpreventie partner die brandbeveiliging van A-Z regelt. Wij organiseren brandveiligheid in 4 stappen in 2 weken conform Kiwa & NEN richtlijnen en daarmee brandverzekering-proof. Daarnaast nemen wij voor de wettelijk verplichte controles tijdig contact op zodat je ook zorgeloos blijft voldoen aan wet- en regelgeving & brandpreventie op orde is.

Advies & inventarisaties op locatie

Offerte op maat


Levering en/of plaatsing


Onderhoud volgens voorschriften: wij benaderen jouw tijdig.