Ga naar de inhoud

Vetblussers

Vetbussers

Vetblussers, ook wel klasse F blussers genoemd, zijn speciaal ontworpen voor het bestrijden van branden veroorzaakt door vetten en oliën. Deze branden komen vaak voor in keukens en kunnen niet effectief worden geblust met standaard blusmiddelen zoals water, schuim of CO2. Vetblussers bevatten een speciale oplossing die het vuur snel en effectief dooft door de brandende vetten te koelen en een afdekkende schuimlaag te vormen.

Belang van Onderhoud

Het regelmatig onderhouden van vetblussers is essentieel om te voldoen aan de eisen van brandverzekeringen. Goed onderhouden blussers zorgen ervoor dat u altijd voorbereid bent op een brandincident, waardoor de veiligheid van uw keuken of horecagelegenheid gewaarborgd blijft. Veel verzekeraars eisen een jaarlijkse controle door een gecertificeerd bedrijf om ervoor te zorgen dat de blusmiddelen in optimale staat verkeren.

Jaarlijkse Controle

Bij Luboprevent bieden we gecertificeerde onderhoudsdiensten aan voor uw vetblussers. Onze deskundige technici voeren jaarlijkse inspecties uit waarbij we de werking en veiligheid van uw blussers grondig controleren. Deze controles zijn essentieel om te voldoen aan verzekeringsvereisten en om de effectiviteit van uw brandbestrijdingsmiddelen te garanderen.

Wij nemen proactief contact met u op om de jaarlijkse controle in te plannen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het naleven van de voorschriften en altijd verzekerd bent van goed functionerende blusapparatuur.

Maak een Afspraak

Wilt u ervoor zorgen dat uw vetblussers voldoen aan alle eisen en optimaal functioneren? Neem dan contact op met Luboprevent om een afspraak te maken voor een inventarisatie en advies op locatie. Onze experts komen graag bij u langs om uw situatie te beoordelen en u te voorzien van professioneel advies op maat. Bel ons vandaag nog om een afspraak te maken en verzeker uzelf van een veilige en goed voorbereide omgeving.

Poederblusser

LuBo Prevent voorziet in:

Blusmiddelen

Wij leveren zowel schuim, poeder als kooldioxide CO2 brandblussers. Wij geven advies over het meest geschikte blusmiddel voor uw pand.

Noodverlichting

LuBo Prevent verkoopt, installeert, onderhoudt en keurt alle noodverlichting zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

EHBO & AED

Bij ons is het mogelijk om EHBO koffers en AED apparaten aan te schaffen. Daarnaast onderhouden en controleren wij deze jaarlijks.

Partner in veiligheid- & brandpreventie

LuBo Prevent werkt volledig conform NEN richtlijnen & Kiwa gecertificeerd. Deze richtlijnen zijn divers afhankelijk van de materialen. Dit houdt in dat wij elke jaar getoetst worden op onze kennis en kunde en van alle laatste ontwikkelingen, zowel technisch als regelgeving technisch op de hoogte zijn. Dit is essentieel daar brandverzekeringen dit doorgaans als voorwaarde stellen.

Wij werken doorgaans als veiligheid- en brandpreventie partner die brandbeveiliging van A-Z regelt. Wij organiseren brandveiligheid in 4 stappen in 2 weken conform Kiwa & NEN richtlijnen en daarmee brandverzekering-proof. Daarnaast nemen wij voor de wettelijk verplichte controles tijdig contact op zodat je ook zorgeloos blijft voldoen aan wet- en regelgeving & brandpreventie op orde is.

Advies & inventarisaties op locatie

Offerte op maat


Levering en/of plaatsing


Onderhoud volgens voorschriften: wij benaderen jouw tijdig.