Ga naar de inhoud

EHBO advies

Een goed georganiseerd en effectief EHBO-systeem is van essentieel belang voor de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers en bezoekers. Bij Lubo Prevent bieden we deskundig EHBO-advies om ervoor te zorgen dat uw organisatie optimaal voorbereid is op medische noodgevallen. Of het nu gaat om de juiste samenstelling van EHBO-koffers, het opzetten van een noodplan of het trainen van uw personeel, wij staan klaar om u te ondersteunen.

Belang van EHBO-advies

Het verkrijgen van professioneel EHBO-advies is cruciaal om:

  • Veiligheid: Een veilige werkomgeving te creëren waar eerste hulp snel en effectief kan worden verleend.
  • Wettelijke Naleving: Te voldoen aan arbeidsveiligheidswetten en -voorschriften die vereisen dat bedrijven adequate EHBO-middelen en -procedures beschikbaar hebben.
  • Verzekeringsvoorwaarden: Veel verzekeraars stellen specifieke eisen aan de aanwezigheid en het onderhoud van EHBO-voorzieningen. Deskundig advies helpt u om aan deze voorwaarden te voldoen.
  • Effectieve Reactie: Zorg ervoor dat uw medewerkers goed zijn voorbereid en weten hoe te handelen in geval van een medisch noodgeval, waardoor de impact van verwondingen en ziekten wordt verminderd.

Diensten door Lubo Prevent

Bij Lubo Prevent bieden we uitgebreide EHBO-adviesdiensten aan die zijn afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Onze diensten omvatten:

  • Evaluatie en Beoordeling: We voeren een grondige evaluatie uit van uw huidige EHBO-voorzieningen en -procedures om eventuele tekortkomingen en verbeterpunten te identificeren.
  • Aanbevelingen op Maat: Op basis van onze evaluatie leveren we op maat gemaakte aanbevelingen voor de samenstelling van EHBO-koffers, noodplannen en andere EHBO-voorzieningen.
  • Training en Opleiding: We bieden training aan uw personeel in eerste hulp, zodat ze weten hoe te reageren op verschillende soorten medische noodgevallen.
  • Implementatie Ondersteuning: We helpen bij de implementatie van onze aanbevelingen, inclusief de levering en plaatsing van EHBO-koffers en andere benodigdheden.
  • Periodieke Controle en Onderhoud: We bieden regelmatige controle en aanvulling van uw EHBO-koffers om ervoor te zorgen dat ze altijd klaar zijn voor gebruik.

Maak een Afspraak

Wilt u ervoor zorgen dat uw organisatie optimaal voorbereid is op medische noodgevallen en voldoet aan alle wettelijke en verzekeringsvereisten? Neem dan contact op met Lubo Prevent om een afspraak te maken voor een EHBO-adviesgesprek. Onze experts komen graag bij u langs om uw situatie te beoordelen en u te voorzien van professioneel advies op maat. Weet u precies welk EHBO-advies en welke diensten u nodig heeft? Neem dan direct contact op met Lubo Prevent voor een vrijblijvende offerte. Onze specialisten staan klaar om u snel en efficiënt te helpen met al uw EHBO-behoeften.

LuBo Prevent voorziet in:

Blusmiddelen

Wij leveren zowel schuim, poeder als kooldioxide CO2 brandblussers. Wij geven advies over het meest geschikte blusmiddel voor uw pand.

Noodverlichting

LuBo Prevent verkoopt, installeert, onderhoudt en keurt alle noodverlichting zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

EHBO & AED

Bij ons is het mogelijk om EHBO koffers en AED apparaten aan te schaffen. Daarnaast onderhouden en controleren wij deze jaarlijks.

Partner in veiligheid- & brandpreventie

LuBo Prevent werkt volledig conform NEN richtlijnen & Kiwa gecertificeerd. Deze richtlijnen zijn divers afhankelijk van de materialen. Dit houdt in dat wij elke jaar getoetst worden op onze kennis en kunde en van alle laatste ontwikkelingen, zowel technisch als regelgeving technisch op de hoogte zijn. Dit is essentieel daar brandverzekeringen dit doorgaans als voorwaarde stellen.

Wij werken doorgaans als veiligheid- en brandpreventie partner die brandbeveiliging van A-Z regelt. Wij organiseren brandveiligheid in 4 stappen in 2 weken conform Kiwa & NEN richtlijnen en daarmee brandverzekering-proof. Daarnaast nemen wij voor de wettelijk verplichte controles tijdig contact op zodat je ook zorgeloos blijft voldoen aan wet- en regelgeving & brandpreventie op orde is.

Advies & inventarisaties op locatie

Offerte op maat


Levering en/of plaatsing


Onderhoud volgens voorschriften: wij benaderen jouw tijdig.