Ga naar de inhoud

Oogspoelmiddelen

Oogspoelmiddelen zijn essentieel voor het snel en effectief behandelen van oogletsels veroorzaakt door blootstelling aan schadelijke stoffen, stofdeeltjes of fysieke verwondingen. Het direct beschikbaar hebben van oogspoelmiddelen kan het risico op blijvende oogschade aanzienlijk verminderen en de veiligheid van uw werknemers vergroten. Bij Lubo Prevent bieden we een uitgebreid assortiment aan oogspoelmiddelen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Belang van Oogspoelmiddelen

Het hebben van goed uitgeruste oogspoelstations is cruciaal om:

  • Snelle Respons: Zorg ervoor dat oogletsels onmiddellijk kunnen worden behandeld om verdere schade te voorkomen.
  • Veiligheid: Bescherm uw werknemers tegen ernstige oogletsels door snelle neutralisatie van schadelijke stoffen.
  • Wettelijke Naleving: Voldoen aan de arbeidsveiligheidswetten en voorschriften die bedrijven verplichten om oogspoelmiddelen beschikbaar te hebben op de werkplek.
  • Gezondheid en Welzijn: Bevorderen van een gezonde werkomgeving, wat leidt tot minder ziekteverzuim en hogere productiviteit.

Diensten door Lubo Prevent

Bij Lubo Prevent bieden we uitgebreide diensten aan om ervoor te zorgen dat uw oogspoelmiddelen altijd klaar zijn voor gebruik. Onze diensten omvatten:

  • Levering van Oogspoelmiddelen: We voorzien u van een breed scala aan oogspoelstations en -flessen, afgestemd op de specifieke behoeften van uw werkomgeving.
  • Advies en Implementatie: Onze experts helpen u bij het kiezen van de juiste oogspoelmiddelen en zorgen voor een correcte plaatsing op strategische locaties.
  • Training en Ondersteuning: We bieden training aan uw personeel over het juiste gebruik van oogspoelmiddelen, zodat ze goed voorbereid zijn in geval van nood.
  • Periodieke Controle en Onderhoud: Regelmatige inspecties en het aanvullen van uw oogspoelstations om ervoor te zorgen dat ze altijd volledig uitgerust en up-to-date zijn.

Maak een Afspraak

Wilt u ervoor zorgen dat uw oogspoelmiddelen voldoen aan alle wettelijke eisen en optimaal bijdragen aan de veiligheid van uw organisatie? Neem dan contact op met Lubo Prevent om een afspraak te maken voor een inventarisatie en advies op locatie. Onze experts komen graag bij u langs om uw situatie te beoordelen en u te voorzien van professioneel advies op maat. Weet u precies wat u nodig heeft aan oogspoelmiddelen? Neem dan direct contact op met Lubo Prevent voor een vrijblijvende offerte. Onze specialisten staan klaar om u snel en efficiënt te helpen met al uw veiligheidsbehoeften.

Poederblusser

LuBo Prevent voorziet in:

Blusmiddelen

Wij leveren zowel schuim, poeder als kooldioxide CO2 brandblussers. Wij geven advies over het meest geschikte blusmiddel voor uw pand.

Noodverlichting

LuBo Prevent verkoopt, installeert, onderhoudt en keurt alle noodverlichting zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

EHBO & AED

Bij ons is het mogelijk om EHBO koffers en AED apparaten aan te schaffen. Daarnaast onderhouden en controleren wij deze jaarlijks.

Partner in veiligheid- & brandpreventie

LuBo Prevent werkt volledig conform NEN richtlijnen & Kiwa gecertificeerd. Deze richtlijnen zijn divers afhankelijk van de materialen. Dit houdt in dat wij elke jaar getoetst worden op onze kennis en kunde en van alle laatste ontwikkelingen, zowel technisch als regelgeving technisch op de hoogte zijn. Dit is essentieel daar brandverzekeringen dit doorgaans als voorwaarde stellen.

Wij werken doorgaans als veiligheid- en brandpreventie partner die brandbeveiliging van A-Z regelt. Wij organiseren brandveiligheid in 4 stappen in 2 weken conform Kiwa & NEN richtlijnen en daarmee brandverzekering-proof. Daarnaast nemen wij voor de wettelijk verplichte controles tijdig contact op zodat je ook zorgeloos blijft voldoen aan wet- en regelgeving & brandpreventie op orde is.

Advies & inventarisaties op locatie

Offerte op maat


Levering en/of plaatsing


Onderhoud volgens voorschriften: wij benaderen jouw tijdig.