Ga naar de inhoud

Controle EHBO koffer

Controle EHBO koffer

Regelmatige controle van EHBO-koffers is essentieel om de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers en bezoekers te waarborgen. Een goed onderhouden EHBO-koffer zorgt ervoor dat u altijd voorbereid bent op ongevallen en medische noodgevallen. Bij Lubo Prevent bieden we uitgebreide diensten aan voor de controle en aanvulling van uw EHBO-koffers, zodat deze altijd in topconditie zijn.

Belang van Controle voor EHBO-koffers

Het regelmatig controleren van EHBO-koffers is cruciaal om:

 • Veiligheid: Zeker te stellen dat alle benodigde materialen aanwezig en in goede staat zijn voor snelle en effectieve eerste hulp.
 • Wettelijke Naleving: Te voldoen aan de arbeidsveiligheidswetten en voorschriften die bedrijven verplichten om adequate EHBO-middelen beschikbaar te hebben.
 • Verzekeringsvoorwaarden: Veel verzekeraars stellen controle en onderhoud van EHBO-koffers als voorwaarde voor dekking in geval van een incident. Regelmatige controle helpt u om aan deze voorwaarden te voldoen.
 • Voorkomen van Tekorten: Tijdig aanvullen van verbruikte of verlopen items voorkomt dat u zonder essentiële hulpmiddelen komt te zitten tijdens een noodsituatie.

Diensten door Lubo Prevent

Bij Lubo Prevent bieden we uitgebreide diensten aan voor de controle en aanvulling van uw EHBO-koffers. Onze diensten omvatten:

 • Regelmatige Inspecties: Onze gecertificeerde technici voeren periodieke inspecties uit om ervoor te zorgen dat uw EHBO-koffers volledig uitgerust en up-to-date zijn. Er zijn verschillende EHBO-koffers zoals:
  • EHBO Koffer Multi A koffer
  • EHBO Koffer Basis BHV
  • EHBO Koffer Chauffeurs

   Elke EHBO koffer heeft zijn eigen doelen en daarmee inhoud om de relevante hulp te kunnen bieden wanneer nodig.
 • Aanvulling van Voorraad: We zorgen voor het aanvullen van verbruikte, beschadigde of verlopen items, zodat uw EHBO-koffers altijd compleet en klaar voor gebruik zijn. Denk aan:
  • Oog douche
  • Burn Koffer t.b.v. brandwonden
  • Burn Gel
  • Pleisterautomaat
  • Pleisterrol 5×6 en 5×8
  • Lange vingerpleisters
  • Coldpacks
 • Advies en Implementatie: Onze experts adviseren u over de juiste samenstelling van EHBO-koffers op basis van uw specifieke werkomgeving en risico’s.
 • Documentatie en Rapportage: We voorzien u van gedetailleerde rapporten en documentatie van alle controle- en onderhoudswerkzaamheden, zodat u altijd kunt aantonen dat u voldoet aan de wettelijke eisen en verzekeringsvoorwaarden.

Maak een Afspraak

Wilt u ervoor zorgen dat uw EHBO-koffers altijd in optimale staat verkeren en voldoen aan alle wettelijke en verzekeringsvereisten? Neem dan contact op met Lubo Prevent om een afspraak te maken voor een controle. Onze experts komen graag bij u langs om uw EHBO-koffers te inspecteren en u te voorzien van professioneel advies op maat. Weet u precies welke controle en aanvulling uw EHBO-koffers nodig hebben? Neem dan direct contact op met Lubo Prevent voor een vrijblijvende offerte. Onze specialisten staan klaar om u snel en efficiënt te helpen met al uw controle- en onderhoudsbehoeften.

Poederblusser

LuBo Prevent voorziet in:

Blusmiddelen

Wij leveren zowel schuim, poeder als kooldioxide CO2 brandblussers. Wij geven advies over het meest geschikte blusmiddel voor uw pand.

Noodverlichting

LuBo Prevent verkoopt, installeert, onderhoudt en keurt alle noodverlichting zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

EHBO & AED

Bij ons is het mogelijk om EHBO koffers en AED apparaten aan te schaffen. Daarnaast onderhouden en controleren wij deze jaarlijks.

Partner in veiligheid- & brandpreventie

LuBo Prevent werkt volledig conform NEN richtlijnen & Kiwa gecertificeerd. Deze richtlijnen zijn divers afhankelijk van de materialen. Dit houdt in dat wij elke jaar getoetst worden op onze kennis en kunde en van alle laatste ontwikkelingen, zowel technisch als regelgeving technisch op de hoogte zijn. Dit is essentieel daar brandverzekeringen dit doorgaans als voorwaarde stellen.

Wij werken doorgaans als veiligheid- en brandpreventie partner die brandbeveiliging van A-Z regelt. Wij organiseren brandveiligheid in 4 stappen in 2 weken conform Kiwa & NEN richtlijnen en daarmee brandverzekering-proof. Daarnaast nemen wij voor de wettelijk verplichte controles tijdig contact op zodat je ook zorgeloos blijft voldoen aan wet- en regelgeving & brandpreventie op orde is.

Advies & inventarisaties op locatie

Offerte op maat


Levering en/of plaatsing


Onderhoud volgens voorschriften: wij benaderen jouw tijdig.